Prachtige en persoonlijke relatiegeschenken bij maxilia.nl

strandlakenIk ben een freelancer en werk als webdesigner. Ik doe dit werk nu al ruim 5 jaar en ik ben eindelijk op het punt waarop ik kan zeggen dat ik echt genoeg klanten heb. Dat is mede dankzij de relatiegeschenken bij maxilia.nl.
Nu vraag je je waarschijnlijk af wat het een met het ander te maken heeft, maar dat kan ik je vertellen. Het zit namelijk zo. In het begin van mijn loopbaan als freelancer had ik er heel veel moeite mee om nieuwe klanten te vinden. Ik wist ze wel te vinden, maar ik wist ze niet maxilia-logo (1)te behouden. Vaak had ik toen maar kleine jobs die nooit echt naar grotere jobs leidden. Nu ben ik wel ontzettend blij dat ik niet meer als werknemer voor een ander bedrijf hoef te werken, maar toch moet ik dan wel kunnen overleven natuurlijk. Dus besloot ik een andere strategie te volgen, die hopelijk wel zou werken.

45259_10_LT90700 (1)Klanten behouden met relatiegeschenken

Kijk, het is natuurlijk geweldig als je een sale maakt, maar hier spelen verschillende factoren in mee. De meeste bedrijven hebben nooit echt een persoonlijke aanpak, en dan is het moeilijk om nieuwe klanten te trekken. Ik had gehoopt om door middel van relatiegeschenken bij maxilia.nl de klanten te kunnen laten zien dat ik hun ook persoonlijk waardeer. En ik moet zeggen dat deze strategie goed gewerkt heeft. Ik was op een gegeven moment online om naar een idee te zoeken dat ik zou kunnen gebruiken om klanten te trekken.
Toen vond ik maxilia.nl. Dit gaf me het idee om relatiegeschenken naar nieuwe klanten te sturen, zodat ze me de volgende keer weer zouden inhuren. Op dit moment is die strategie dus heel goed gelukt dankzij Maxilia!