Keycord bedrukken – Een echte aanrader

44402_102193_wit (2)Raken jullie ook altijd jullie sleutels kwijt? Mij gebeurt dit dus keer op keer en ik was het laatst echt goed zat. Daarom kwam ik op het idee om een keycord bedrukken te laten met mijn naam erop. Natuurlijk ligt dit ook wel aan mij, want ik begrijp ook wel dat ik redelijk chaotisch ben, maar toch weet ik dat ik niet de enige ben die dit vaak overkomt. Het probleem is dat je dan steeds op zoek moet naar je sleutels en als ik ze niet vind, ja dan moet ik de slotenmaker bellen. Ik woon namelijk alleen en dan is dit echt niet handig.
Mijn collega’s op het werk klagen er ook steeds over dat ze hun sleutels kwijtraken, ik bedacht me dus dat ik best ook voor hun iets leuks zou kunnen doen. Over een week is het namelijk het jubileum 10370_207055_oranjevan ons bedrijf. We bestaan dan precies twee jaar en eenieder die er nu werkt, werkte er ook in het begin. We zijn dus best wel een hecht team.

Het gesprek met mijn baas

Ik dacht dat ik dit idee het beste eerst met mijn baas zou kunnen 36273_referentie-budget-lowlands (2)bespreken, want het is immers zijn bedrijf en het zijn zijn werknemers. Deze vond het echter een top idee en natuurlijk was ik hier ook heel blij om. Hij vroeg me dus om mooie keycords te vinden, die we zouden kunnen bedrukken. Natuurlijk had ik mijn onderzoek al gedaan en ik had enkele fotos’s uitgeprint van maxkeycords.nl. Hij was er helemaal enthousiast over! Ik ben ze dus gelijk gaan bestellen en we kregen ze afgelopen week, dus kort nadat ik ze besteld had, binnen. Mijn baas vond ze geweldig en ik ook. En ik weet zeker dat ook onze collega’s het allemaal een hele leuke verrassing zullen vinden!