Leuk cadeau gevonden bij Max ballonnen

ballon 1Mijn nicht heeft sinds kort een winkel geopend in de binnen stad, de aller eerste keer dat ze open gingen hebben we een soort speciale dag georganiseerd. Hiervoor heb ik een aantal dingen geregeld en ik wou haar graag verrassen met een hele baal bedrukte ballonnen met het logo van het bedrijf er op en verschillende leuke kleurtjes en deze kon ik blijkbaar bestellen bij Max ballonnen. Ik ging kijken op de website en kwam erachter dat het super goedkoop is hier, ik begon met het ontwerpen van een stel mooie ballonnen en was hier zo mee klaar. Nadat ik dat gedaan had bestelde ik het gewenste aantal voor in de winkel.

Zo gepiept

ballon 2Uiteindelijk heeft het me zeer weinig moeite gekost om de ballonnen te bestellen en te ontwerpen het is namelijk zeer klant gericht en dat is altijd fijn ook voor de mensen die niet heel goed zijn met computers. Ik liet de ballonnen met logo bedrukken bij Max ballo 3ballonnen en een paar dagen later kwamen ze al binnen. Precies op tijd want ik had niet heel erg veel tijd meer tot dat de winkel open zou gaan en ik moest het daarvoor hebben. Uiteindelijk was het een super leuk cadeau omdat het de winkel wat meer sfeer en opvulling gaf aangezien het erg belangrijk is als ondernemer om een goede eerste indruk bij klanten achter te laten.