Drie tips voor een leuk huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een mooi huwelijkscadeau maar kan je absoluut geen inspiratie vinden. Laat je dan door ons inspireren. Ben je 12,5 jaar getrouwd en wil je jouw vrouw een mooi cadeau doen? Of heb je vrienden of familie wie gaan trouwen? Het vinden van een leuk cadeautje is vaak nog een hele klus. Wat vinden ze leuk, wat is bruikbaar, wat gooien ze niet direct de prullenbak in en wat past er binnen je eigen budget? Want ook dat laatste is zeer belangrijk. Je wilt wel een leuk cadeau geven maar moet ook rekening houden met jezelf. Daarom geven we je drie bruikbare cadeautips die je direct kan toepassen.

#1 Met glas zit je altijd goed

Wat is er nu mooier dan een cadeau van glas geven? Je kan denken aan karaffen, glazen, wijnglazen of een mooie klok. Dit is allemaal van duurzaam materiaal en blijft erg lang goed. Daarnaast heeft het echtpaar een leven lang plezier aan jouw cadeau. Wat een goede binnenkomer!

#2 Laten graveren

Als je dan toch van glas kiest, kies dan voor het laten graveren. Je kan ervoor kiezen om de datum en namen te laten graveren. Of een van de twee. Zo heb je jouw cadeau gepersonaliseerd tot een uniek cadeau. Ook hiermee kan het echtpaar hun geluk niet op.

#3 Een pakket

Je kan er ook voor kiezen om een pakket cadeau te geven. Dit kan een bierpakket zijn met glazen of juist een wijn of champagne pakket met mooi bedrukte glazen. Wat een perfecte combinatie.

Voor ieder wat wils

Onze tips staan in volgorde van goedkoop naar duurder zodat je eenvoudig kan achterhalen wat je kwijt zal zijn. Kies dus niet alleen voor het echtpaar maar ook voor je eigen portemonnee. We zijn benieuwd welk cadeau voor een huwelijk jij kiest.