LED lampen als cadeau!

1 Iedereen wil altijd een heel leuk cadeau geven. Maar vaak is het moeilijk een cadeau te vinden dat niet standaard is. Vandaar dat ik vandaag een stukje heb over een speciaal cadeau namelijk LED lampen van Lampdirect. Dit is een webshop die al heel veel ervaring heeft op het gebied van allerlei soorten lampen. Denk aan spaarlampen buiten lampen en nog veel meer. Ben je dus op zoek naar leuke lampen voor in huis van een vriend of vriendin? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen je zal zeker geen spijt krijgen van de tijd die je er in steekt. Misschien vind je namelijk zelf ook wat leuks voor jou in huis.

3

Hoe ben ik hier op gekomen.

Het zit namelijk zo, een vriendin van mij heeft een nieuw huisje gekocht. Het huis ziet er heel erg leuk uit ik heb ook veel dingen samen met haar gedaan om het huis af te maken.  Denk aan de keuken, tuin, badkamen en nog veel meer. Ik vond dit zelf heel erg leuk om te doen door deze bezigheden zijn we alleen maar betere vrienden geworden. Het huisje was na een tijdje dus af en ze was toevalig jarig vandaar dat ze mensen uitnodigde om te komen eten. Ik heb toen dus een leuke LED lampen pakket voor haar gekocht. Ik wist namelijk een perfecte plek waar ze die neer zou kunnen zetten. Ze was er heel erg blij mee vertelde ze mij na het feest!2