Code 95 cursus werkt echt!

 

 

 

Ik heet u alle welkom op mijn blog. Vandaag ga ik het met jullie hebben over de code 95 cursus.  Tegenwoordig is het van groot belang dat een vrachtwagen chauffeur in bezig is, van een code 95 certificaat. Dit is sinds einde 2014 wettelijk bepaald. Deze code 95 cursus is een soort nascholing. Na het halen van je rijbewijs C, moet je een paar later deze cursus gaan volgen. Om te zien of je alles nog onder de knie hebt, zonder dit certificaat is het vrijwel onmogelijk om te werken als vrachtwagen chauffeur. Mijn oom is ontslagen omdat hij niet in bezig was van dit certificaat!  Vandaar dat mijn artikel over dit onderwerp gaat!

Wesseldijk is top!

Mijn oom vond zijn ontslag vreselijk, en wilde weer snel aan het werk! Zodoende besloot hij om op het internet te gaan zoeken, naar een bedrijf die les gaf in deze cursus. Na een tijdje internet te hebben bekeken, kwam hij terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Deze verkeersschool leek hem geweldig, want de prijzen waren lagen en de recensies waren prima! Mijn oom ging hier dus zijn cursus volgen! Twee weken later had hij deze cursus behaald, dankzij de verkeersschool Wesseldijk. Zonder de professionele hulp van dit bedrijf, had het allemaal veel langer geduurd. Mijn oom is onmiddellijk terug gegaan, naar zijn oude werkgever. Hij liet zijn certificaat zien, en binnen no time werd hij weer terug aangenomen!