openslaande-deurenAls eigenaar van een bedrijf, is de veiligheid van uw voertuigen en bedrijfsruimten van het grootste belang. Ongeacht of uw huurt of eigenaar bentvan uw kantoorruimte of werkplek, uw garagedeur is essentieel voor zowel het uitvoeren van uw bedrijfsvoering, en het beschermen van uw vermogen. Daarom zijn snelloopdeuren ook ideaal.
Commerciële en residentiële deuren zijn op vele manieren verschillend. Bij aankoop, installatie of gewoon controle van een bestaande commerciële garagedeur, moet u ervoor zorgen dat alles aansluit op uw wensen. Bovendien worden garagedeuren die worden gebruikt voor commerciële doeleinden blootgesteld aan meer slijtage dan deuren in een woning. Grote voertuigen, zoals vrachtwagens en trailers kunnen in en uit gaat door deze deuren en dat vaak dagelijks, dus moeten ze meer resistent zijn dan gewone deuren en voldoen aan de geldende voorschriften.
Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kijken naar commerciële garagedeuren.

voordeurenType en Materiaal van snelloopdeuren en andere deuren

Afhankelijk van uw bedrijf, bent u beter af met een bepaald type garagedeur dan een andere. De meest voorkomende commerciële deuren voor garages zijn sectionele en roldeuren. Er zijn verschillende soorten roldeuren die gebruikt worden voor commerciële doeleinden, met inbegrip van de beveiliging roosters.
Bedrijfsdeuren kunnen worden gevonden in ziekenhuizen en universiteiten, bijvoorbeeld, terwijl de andere deuren worden gebruikt in kleinere ruimtes, zoals retail omgevingen. Intrekbare veiligheidsroosters vallen ook in de categorie roldeuren, en worden gebruikt in scholen, winkels, of opslagplaatsen.
Het aangewezen materiaal voor commerciële garagedeuren is staal, want het is een duurzaam materiaal dat zich aanpast aan een hoge verkeerssituatie, en is bestand tegen potentiële effecten. Het staal wordt gebruikt voor sectionale of roldeuren en kan dunner of dikker zijn, afhankelijk van uw behoeften. Als u een verhoogde bescherming wilt, kunt u kiezen voor zware stalen.