Nieuwe oplader voor de iPhone 7 bij een defect

Heeft u een kapotte oplader voor de iPhone 7 in huis? In dat geval kan het verstandig zijn om een nieuwe oplader te bestellen. Zo weet u zeker dat u uw toestel kunt blijven opladen en dat een elektrische schok voorkomen wordt als u de kabel nog langer zou gebruiken. Het komt regelmatig voor dat het plastic omhulsel van de oplaadkabel barstjes vertoont. Deze barstjes zullen door de tijd heen steeds groter worden, waardoor de binnenzijde uiteindelijk bloot komt te liggen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, wat het erg verstandig maakt om een nieuwe kabel te kopen.

Een nieuwe oplader voor de iPhone 7 kopen doet u tegenwoordig heel eenvoudig online. Er zijn verschillende webwinkels waar deze oplaadkabels los verkocht worden. U kunt hier de kabels van Apple zelf en van andere betrouwbare merken aanschaffen.

Oplader voor de iPhone 7 van een betrouwbaar merk

Het kan heel verleidelijk zijn om voor een goedkope oplader voor de iPhone 7 te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een oplaadkabel die u voor een of twee euro aan kunt schaffen. Het gebruik van dergelijke kabels is sterk af te raden, omdat het de accu van uw toestel kan beschadigen. Zo kan uw accu sneller lam worden, waardoor de capaciteit hiervan verminderd wordt.

Tip: bij een kapotte oplader voor de iPhone 7 kunt u de connector blijven gebruiken! Het enige wat u nodig heeft is een nieuwe oplaadkabel. U kunt ook een nieuwe oplaadkabel kopen, als u vindt dat uw huidige kabel aan de korte kant is