Genoeg bedrijven te vinden in hun bedrijvengids!

catering Was het een geslaagd feest? Ja dat was het zeker! Ik heb namelijk vorige week mijn verjaardag uitbundig gevierd, wilde het deze keer groots aanpakken, wist alleen niet hoe. Een vriendin van mij had de gouden tip gegeven! Ik moest maar eens een kijkje nemen op de website van IetsDoenOfferte. Daar kon ik gemakkelijk de bedrijven zien die in hun bedrijvengids aangemeld zijn. Normaal gesproken zit ik alleen maar op mijn eigen blog en voor de rest bezoek ik nauwelijks het internet, echter had ik bij deze keer wel het gevoel dat ik het een kans moest geven. Niet geschoten is altijd mis dacht ik zo.feestdagen

Te enthousiast voor woorden!

Wat ik al eerder zei is dat ik totaal geen zin heb om op het internet te moeten zoeken. Het moment dat ik op de website van IetsDoenOfferte terecht kwam heb ik het geprobeerd en er een aanvraag ingediend. Diezelfde dag heb ik al contact gehad met een bedrijf uit hun bedrijvengids en ben daar bij gebleven! Pure geluk dat het in onze regio was maar ook dat het voldoet aan mijn wensen wat ik had voor mijn verjaardag. Gelukkig dat ik deze stap heb genomen! Ik heb namelijk een top verjaardag gehad en garantie dat ik volgend jaar weer contact opneem met IetsDoenOfferte is er zeer zeker!logo_top