Een longboard kopen hoeft niet duur te zien

logo

Zoals jullie in op mijn pagina kunnen lezen hou ik ontzettend van hardlopen. Om toch eens mijn horizon op sportgebied te vergroten was ik op zoek naar iets anders. Ik ben dus online gaan zoeken naar welke mogelijkheden ik had. Omdat het aanbod tegenwoordig zo xtreem veel is, was dit lastig. Totdat ik uit kwam bij het bedrijf X-SportsWorld. Het aanbod aan sportmateriaal is interessant, zo kun je dus bijvoorbeeld een longboard kopen. Dit heb ik dan ook gedaan, door mijzelf te verwennen met een  cadeau. Ik heb dit in het verleden al eens een paar keer gedaan op vakantie, dus ik heb er inmiddels wel wat verstand van. Op x-sportsworld.nl worden verschillende type longboards aangeboden. Dit is omdat je verschillende boards hebt met elk hun eigen rijstijl. Zo heb je de bekendste, dat is de deckshape boarden. Ook hebben zij exclusieve longboards, hier was ik echter niet naar op zoek. Waar ik wel op zoek naar was is de drop through. Dit type heeft de rijeigenschappen van een kicktail. Deze had ik ook tijdens mijn vakanties.

san-clemente-heat-press-complete-longboard-975

Bestelling was zo afgerond

triple-eight-protection-kit_1Nadat ik antwoord had gekregen op een paar andere vragen had ik mijn board al besteld. Omdat ik weet dat het er nog al snel aan toe kan gaan, tijdens het boarden heb ik ook gelijk bescherming erbij gekocht. Dit is uiteindelijk een helm met kniebeschermers geworden. Een pluspunt aan deze website is dat wanneer je vóór 17:00 besteld je het de volgende werkdag al in huis hebt. Ideaal dus, zo kon ik het gelijk uittesten. En ja hoor, ik ben er inmiddels helemaal tevreden mee. Dus zoek jij ook nog een alternatief voor het hardlopen? Dan moet je echt gaan longboardskaten!