Ben jij op zoek naar een geschikte bakfiets die niet te zwaar is en daarnaast ook gemakkelijk te besturen is? Dan ben jij op zoek naar de Dolly Bakfiets! Deze elektrische bakfiets is namelijk heel erg licht, gemakkelijk te besturen en daardoor ideaal voor het vervoeren van boodschappen, spullen of je kinderen! De bakfiets is helemaal ingericht op veiligheid en pragmatiek. Zo wordt het naar school brengen van drie kinderen geen enorme klus meer, maar juist heel leuk!

 De Dolly Bakfiets aanpassen en bestellen

Voor je de Dolly Bakfiets gaat bestellen, krijg je de mogelijkheid om de fiets helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je kleuren kiezen, de accu veranderen en allerlei handige accessoires bijbestellen die de veiligheid van je kinderen nog meer waarborgen of het fietsen nog plezieriger maken. Zodra jij tevreden bent met het eindresultaat, kun je de fiets gaan bestellen. Je kunt gemakkelijk online je bakfiets bestellen en vervolgens kiezen wanneer je hem geleverd wilt hebben en waar. Zo weet je zeker dat jouw bakfiets op een geschikt moment aan je deur verschijnt.

Service aan huis!

Mocht het nou zo zijn dat je na een jaar een probleempje hebt met de fiets, doordat er schade is ontstaan, of er iets mis is met de accu, of wat dan ook. Dan kun je gemakkelijk gebruik maken van de service aan huis die je bij de Dolly Bakfiets krijgt. Hierbij komt er een professional naar je adres om te kijken naar de schade aan de fiets. In de meeste gevallen kunnen deze probleem direct voor je worden opgelost.