De meest laagdrempelige manier om reclame te maken

bedrukte relatiegeschenken

Reclame maken kan natuurlijk op vele manieren, tegenwoordig meer dan ooit: denk bijvoorbeeld aan elektronische reclameborden, bushaltes, en advertenties op YouTube. Maar adverteren kan ook op een veel subtielere, meer laagdrempelige manier: door middel van party prikkers. Party prikkers of, als je het anders noemen wil, kaasprikkers, zijn de ideale manier om de naam van je bedrijf meer bekendheid te laten verwerven op een manier die nooit als te direct of intimiderend kan worden ervaren. Dit is namelijk een heel subtiele manier om jezelf of je bedrijf te laten zien.

Je naam bij een lekkernij

Stel je voor: er is een vrijdagmiddagborrel, een samenkomst of vergadering, of een grotere bijeenkomst zoals een beurs of groot evenement: de warme en koude hapjes gaan rond en iedereen neemt een plakje worst, een stukje wrap, of een blokje kaas door een party prikker met de naam van jouw bedrijf in handen te nemen. Iedereen ziet de lekkernijen met jouw bedrijfsnaam erbij staan en zal dit dus onthouden. Naamsbekendheid verwerven was nog nooit zo makkelijk! Wat bovendien een voordeel is, is het feit dat Lavista kwaliteit hoog in het vaandel heeft zitten. De bedrukking zal op een professionele wijze geschieden met een verzorgd resultaat.

bedrukte relatiegeschenken

Economisch voordelig

Bij Lavista kan je kiezen uit verschillende soorten party prikkers, die je allemaal kan laten bedrukken met je logo of naam. Al vanaf vier cent per stuk zijn deze te bestellen, waarbij de bedrukking reeds is inbegrepen. Dit is dus niet alleen een heel speelse en subtiele manier van adverteren, maar ook nog eens een economisch voordelige! Vier cent voor een prikker is niets vergeleken met de kosten van een reclamebord of advertentie. Uiteraard ben je niet klaar met één party prikker, maar moet je natuurlijk vele party prikkers bestellen, afhankelijk van de omvang van het evenement waar je de party prikkers van plan bent in te zetten.