Ben je op zoek naar een jas van een hoge kwaliteit? Kies dan voor een woolrich jas. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een woolrich tech stretch artic parka. Deze parka is een stevige winterjas die voor alle winter en weersomstandigheden is gemaakt, en ervoor zorgt dat je door blijft tijdens regen. Veel jassen de wind en water dicht zijn, zijn vaak niet ademend, waardoor je het al snel erg warm kunt krijgen. Dit is anders bij de jassen van woolrich. De jassen zijn namelijk gemaakt van verschillende technologieën waardoor de jas echt ademend te noemen is, en je het dus ook nooit te warm krijgt. Kortom, Woolrich is een merk dat echt aan te raden is.

Een sportief design

Woolrich heeft een sportief design bij veel van de jassen. Een woolrich jas kun je vaak herkennen aan de mooie sportieve lijnen, en ook aan de uitstraling. Zo hebben veel jassen vaak diverse knopen die erg elegant zijn, en ook niet te veel opvallen. De jassen zijn hierdoor goed te combineren met veel verschillende soorten outfits. Zo kun je kiezen voor een nette outfit, maar ook een casual outfit behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn de jassen altijd erg warm en comfortabel te noemen. Zo hebben veel van de jassen ook een capuchon voor in het geval dat het gaat regenen. Tot slot hebben de meeste jassen ook een zogenaamde kin beschermer, aan de voorkant van de jas.

Een handige stretch stof

Een andere reden waarom we de woolrich jassen echt kunnen aanraden, heeft te maken met de stretch stof. Deze stretch stof in de jassen zorgt ervoor dat jij een optimaal gebruikers comfort hebt. Een woolrich jas is van een hoge kwaliteit, dit komt ook doordat het merk 100% van de jassen zelf ontwikkeld. Hierdoor kunnen ze zelf in de gaten houden dat alle jassen van de hoogste kwaliteit worden gemaakt, en hierdoor ook een lange levensduur hebben te gaan.