Bijzonder mooie kunst kopen

kunst kopen

Ben jij ook zo een persoon die van mooie kunst kopen houdt? Ik ben er helemaal weg van en zeker de beelden van Sjaak Smetsers. Tijdens een bezoek aan Galerie Moeëjen Daag, heb ik zoveel mooie spullen voorbij zien komen, dat ik helemaal verliefd op deze beelden ben geworden. Zo zag ik zeer mooie driedimensionale fabelwezens voorbij komen, gemaakt van brons. Zoiets zal ik wel in mijn huis willen hebben. Maar ook de andere figuren gemaakt van glas, spreken mij bijzonder aan.  Het leuke aan deze kunstenaar is dat hij ook beelden in opdracht maakt en daar wilde ik wel meer over weten.  kunst kopen

Geslaagde dag

Omdat het weer hier in Nederland vaak nat en koud is, heb ik mijn vakantie tijd iets anders ingedeeld. Zo ben ik naar verschillende plaatsen geweest, waar ik nog nooit ben geweest. Galerie Moeëjen Daag was daar één van. Hier heb je zoveel mooie beelden, schilderijen en sieraden te bewonderen, dat het zeker de moeite waard is om hier nog een keer heen te gaan. De volgende keer ga ik hier kunst kopen en specifiek van Sjaak Smetsers. Tijdens mijn bezoek heb ik hier al een fraai beeld gezien en wie weet staat die eerdaags in mijn woonkamer.