Bijkomend voordeel: de horecaparasols bedrukken met de naam of het logo van je zaak

Op zoek naar kwalitatief goede zweefparasol, werd ik door een van mijn medewerkers gewezen op de website van Xterior. Zij heeft namelijk bij een andere zaak gewerkt werd eerst, waar ze in het hele proces van het aankleden en het bestellen van de benodigdheden voor het terras betrokken werd. Zodoende wist ik hier een heel goede tip aan te hebben. Niet alleen voor horecaparasols kun je bij Xterior terecht – maar ik bemerkte al snel dat dat ook andere zonwering en terrasschermen betreft, en ook heb je er allerhande toepasselijke accessoires. Een van de bijkomende dingen die ik van deze website en dit bedrijf wel erg leuk vond is dat je de horecaparasols ook kunt laten bedrukken. Zo hebben wij direct deze parasols besteld met onze bedrijfsnaam erop gedrukt, dat maakt het nog eens extra zakelijk en duidelijk natuurlijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het drukwerk en vind dat die echt geslaagd is, ons logo staat er helemaal goed op. We hebben nu een heel mooi gekleurd terras, met horecaparasols in verschillende kleuren – echt passend bij de aard van deze zaak, die immers ook speels is.